اولین جشنواره ملی عکس دست های پاک نجات بخش زندگی

دانلود فرم ثبت نام

مقدمه:

جشنواره دست های پاک ، نجات بخش زندگی

بهداشت دست مهمترین و ساده ترین راه پیشگیری از عفونت در جامعه و بیمارستان ها است.برای مراقبت ایمن نیاز به دست های تمیز است. بیمارستان هایی که خدمات باکیفیت ارائه می دهند بایستی کنترل عفونت و بهداشت دست قوی داشته باشند وگرنه با یک عفونت ساده تمامی زحمات کادر درمان و هزینه های انجام شده در مورد بیمار به هدر می رود. هر ساله شاهد همه گیری عفونت های اسهالی و تنفسی در جامعه هستیم که معمولا از مهد کودک ها و مدارس آغاز می شود.بهداشت دست ها به روش صحیح می تواند تا حد زیادی از ابتلا به این عفونت ها جلوگیری کند. "دست های پاک نجات بخش زندگی" شعار بامسمای سازمان جهانی بهداشت است. همبستگی جامعه و بیمارستا ن ها برای ترویج فرهنگ بهداشت دست باعث صرفه جویی در هزینه ها و اقتصاد مقاومتی می شفود.

هنر عکاسی از جمله ابزارهایی است که در این میان با بهره گیری از فرمهای متنوع، می تواند کارکردی دوگانه از حیث نمایش هنری و بسترسازی فرهنگی پیرامون موضوعات مرتبط با سلامت انسان ها داشته باشد .این نگاه جدید قادر است تا با در آمیختن تکنیکهای هنر عکاسی و مضامین بهداشت حرفه ای، از طریق ایجاد همدلی و هم حسی باعث شکل گیری ارتباط بین اثر هنری و مخاطب شده و پالایش روانی اجتماع را فراهم نماید.

مراحل شرکت در جشنواره:

1-    مطالعه دقیق و کامل فراخوان

2-    انتخاب عکس ها

3-    تغییر اندازه عکس ها با توجه به راهنمای تغییر سایز عکس

4-    ارسال تصاویر به همراه فایل تکمیلی شده اطلاعات فردی و عکس ها  به ادرس ایمیل جشنواره.

نکته: لطفا ارسال تصاویر را به روزهای پایانی موکول نکنید.

موضوع: دست های پاک ، نجات بخش زندگی

شرایط شرکت در مسابقه:

-        هر شرکت کننده می تواند تنها 2 عکس ارسال نماید.

-        عکس ها باید طبق تعاریف فراخوان باشند .عکس ها می توانند رنگی یا سیاه و سفید باشند

-        عکس های  ارسالی باید توسط خود عکاس با دوربین یا موبایل ثبت شده باشند.

-        .خروجی نهایی باید بر روی کاغذ عکاسی چاپ شده و یا فایل دیجیتال عکس باشد.

گاهشمار جشنواره:

• ·         آغاز ثبت نام و دریافت عکس ها: 5/10/1396
  • ·         آخرین مهلت ثبت نام و دریافت عکس ها: 5/11/1396
  • ·         داوری آثار: 14/11/1396
  • ·         اعلام پذیرفته شدگان و نامزدهای جشنواره : 10/12/1396
  • ·         اهدای جوایز و نمایشگاه (همزمان با برگزاری دومین کنگره بین المللی دست های پاک): 30/1/1397

شورای اجرایی و برگزاری:

برگزار کننده : دانشگاه علوم پزشکی مشهد – مرکز تحقیقات کنترل عفونت و بهداشت دست، با همکاری انجمن عکاسان خراسان رضوی

مشاوران علمی: دکتر فروغ رخشانی زاده،  دکتر محمد حسن اعلمی و نسرین خسروی زانیانی

دبیرفنی و هنری:رضافهیمی

دبیر اجرایی و روابط عمومی : محسن فراهی

طراح پوستر:رضا فهیمی

هیأت داوران بخش عکس:

1- ابراهیم بهرامی (Afiap)

2- شرمین نصیری

3- رضا فهیمی

شرایط شرکت در جشنواره:

جشنواره در سه گروه برگذار و داوری می شود:

1-دست اندرکاران سلامت (تمام کارکنان بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی)

2- دانش آموزان مقطع متوسطه دو (استان خراسان رضوی)

3- آزاد (تمامی عکاسان اعم از آماتور و حرفه ای)

1-    ثبت نام :

شرکت کنندگان باید عکس های خود را به همراه فرم اطلاعات فردی در وبسایت phca2018.mums.ac.ir  به ایمیل جشنواره,به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند.

نام و نام خانوادگی :

کد ملی:

محل خدمت: )مخصوص

کارکنان سلامت(:

تحصیلات:

گروه کارکنان سلامت□

گروه دانش آموزان□

گروه آزاد□

تلفن همراه:

ایمیل:

تعداد عکس:

گروه شرکت کننده: (در چه گروهی شرکت می کنید)

نشانی پستی:

2-    اندازه عکس ها:

-        اندازه بزرگترین ضلع 1500 پیکسل باشد. یعنی عرض یا ارتفاع هیچ عکسی از 1500 پیکسل بیشتر نباشد.

-        کیفیت (Quality) عکس ها را بصورتی انتخاب نمایید که حجم هر عکس از یک مگابایت بیشتر نباشد.

-        عکس ها باید با فرمت jpg ذخیره و ارسال شوند.لطفا اندازه و حجم عکس ها را قبل از ارسال کنترل کنید.

-        برای چاپ عکس های منتخب در سایز نمایشگاهی، پس از پذیرش اثر با عکاس طی تماسی فایل اصلی درخواست می گردد.

نکته :

· برگزارکننده، مسئول استفاده غیر مجاز شرکت کنندگان از کپی رایت نمی باشند.

· چنانچه فرایند نام نویسی و عکس های ارسالی مطابق شرایط فراخوان نباشد، امکان شرکت عکس ها در داوری وجود ندارد.

3-    نامگذاری عکس ها : نام هر عکس باید نام شرکت کننده (به لاتین) باشد و بعد از آن شماره هر عکس درج شود. به عنوان مثال:

عکس شماره یک از آقای رضا جلالی     Reza.Jalali-01

4-    اختلاف: درصورت وجود هر گونه اختلاف در مورد انطباق با شرایط فراخوان و یا موارد مرتبط با عکس ها(مانند دریافت، پذیرش، انطباق، نتایج کسب شده در داوری و جایزه) تصمیم برگزارکننده و داوران در مورد پذیرفتن یا رد کردن عکس ها، تصمیم نهایی است.

5-    هرگونه تخلف و نقض شرایط فراخوان حتی اگر ناشی از عدم درک صحیح فراخوان نیز باشد، می تواند منجر به حذف عکس های متخلف از این جشنواره شود .

6-    تصمیم گیری در مورد موارد پیش بینی نشده به عهده برگزارکننده است .شرکت در جشنواره به منزله پذیرش شرایط جشنواره است و امکان انصراف به هیچ وجه وجود نخواهد داشت.

نکته : اگر برگزار کننده با دلیل قانع کننده تشخیص دهد که عکسی مطابق قوانین و فراخوان جشنواره نیست، می تواند عکس را از جشنواره حذف نماید .عکس ها می بایست در چارچوب قوانین ایران باشد.

7-     جوایز:

تمامی عکس های راه یافته چاپ شده و در سالن برگزاری کنگره به نمایش در می آیند.

نفرات اول هر بخش : یک دستگاه دوربین عکاسی حرفه ای بدون آینه -تندیس جشنوارهلوح سپاس

نفرات دوم هر بخش : یک دستگاه دوربین عکاسی آماتوری -تندیس جشنوارهلوح سپاس

نفرات سوم هر بخش : یک دستگاه تبلت- تندیس جشنواره -لوح سپاس

نکته: به برگزیدگان چهارم تا دهم در هر بخش جوایز نفیسی اهدا خواهد شد

8-     اعلام نتایج:

نتایج جشنواره بعد از اتمام داوری در سایت جشنواره اعلام شده و به برندگان نیز اعلام خواهد شد.

9-    استفاده از عکس ها:

برگزار کننده مجاز به استفاده از تمام یا بخشی از عکس های پذیرفته شده در انتشارات مربوط به جشنواره ، اعم از کتاب، سایت و سایر موارد مرتبط است.

راه های ارتباطی و تماس:

10-          سایت: CONG-PHCAI2018.MUMS.AC.IR

12-          کانال تلگرام: https://telegram.me/Clean_Hands_SaveLives

13-          نشانی دبیرخانه: مشهد – چهار راه دکترا- بیمارستان امام رضا (ع) – کد پستی 9137913316