کنگره بین المللی کنترل عفونت

سه شنبه ،25 فروردین 1394

"اولین کنگره بین المللی استراتژی های پیشگیری برای عفونت های مرتبط با مراقبت از بیمار" توسط گروه اطفال دانشگاه علوم پزشکی مشهد در هتل پردیسان برگزار گردید.

این کنگره با همت اساتید ارجمند گروه اطفال ،عفونی ،جراحی و ... آغاز گردید و بیش از 500 نفر از پزشکان ،متخصصان ،پژوهشگران و صاحب نظران کشور آخرین دستاوردهای علمی خود را در زمینه مراقبت ایمن، جراحی ایمن، واکسیناسیون، بهداشت دست ، عفونتهای بیمارستانی  ، عفونتهای زخم جراحی ، عفونتهای کاتتر ، عفونتهای NICU و ICU ، عفونتهای ادراری و ...  ارائه کردند.  حضور پروفسور دیدیر پیتت رهبرخارجی سازمان بهداشت جهانی در زمینه ایمنی بیمار و دکتر والتر زینک از کشور سوئیس و پروفسور ستو رئیس کنترل عفونت کشور هنگ کنگ در این کنگره  بر غنای علمی کنگره افزود.

در حاشیه این کنگره مسابقه جشنواره نقاشی نیز برای گروه های مختلف سنی (کودکان،دانش آموزان و دانشجویان )برگزار گردید که در پایان به برترین پوستر جشنواره در سه رده سنی جوایز ارزنده ای تعلق گرفت .

دکتر محمدحسن اعلمی دبیر علمی این کنگره در ادامه افزود : این همایش با جذب مقالات و ارائه جدیدترین دستاوردهای دانشمندان این مرزوبوم تلاش می کند تا گامی موثر در راه پیشرفت دانش پزشکی کشور عزیزمان بردارد .همچنین دکتر اعلمی در ادامه ی صحبت های خود خاطرنشان کردند، بدلیل استقبال گسترده از این کنگره و سطح بالای برگزاری آن،اقدام به اجرای دومین کنگره در سال 2018 خواهند نمود.